< Pro-användare: Mike Stanley - BHFD – Skog Å Kust - Waterproof bags

Vattentäta väskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv

0

Din Varukorg är Tom

M,D,Å Kommentarer

Vi är glada över att starta ett nytt regelbundet blogginlägg som kommer att presentera kunder som använder Skog Å Kust-utrustning i sina yrkesliv. Som ett lägligt inledande inlägg har vi valt Mike Stanley från Beverly Hills brandkår.

Mike är en 10-årig veteranbrandman och har arbetat med sitt strejkteam XLA1075A för att bekämpa Mendocino-komplexbranden.

Denna skogsbrand har vuxit till att bli den största skogsbranden i Kaliforniens historia. Mike's Company, och otaliga andra brandmän från hela landet och världen, har arbetat skift på upp till 24 timmar rakt ut på brandlinjerna.

Mikes favoritväska är vår DuffelSåk Pro som han använder för att förvara alla sina fräscha kläder och sovsäck medan han är ute på linjen. Som han uttrycker det: "Vi förvarar vår utrustning ovanpå motorn, helt utsatta för väder och vind, när vi bekämpar elden i veckor i taget och jag behöver något som håller mina kläder och sovsäck rena och torra. Den här väskan gör det. tricket. Det är skönt att veta att efter 24 timmars bekämpning av eld och att ha blivit utsatt för rök, väder och smuts, kan jag komma tillbaka till motorn för att hitta mina föremål rena, torra och säkra i denna extra stora väska".

Mike berättade också att han alltid har lite LiteSåks med sig för att förvara smutsiga kläder och hålla dem åtskilda från sina rena saker.

Vi hälsar Mike och alla hans andra brandmän som offrar liv, lem och tid borta från sina familjer för att rädda och skydda allmänheten.


Registrera dig och spara!