< LEVERANS & RETUR – Skog Å Kust - Waterproof bags

LEVERANS & RETUR

Leverans

Alla beställningar behandlas och skickas ut inom 1-3 arbetsdagar. Beställningar inom Sverige skickas med DHL. Internationella beställningar skickas med UPS och DHL. Leveranstiderna kan variera och beror på destinationen.

Moms ingår i priset för beställningar inom EU. Vid beställning från länder utanför EU måste du betala importskatt och tull i enlighet med lokala bestämmelser i mottagarlandet. Svensk moms är därför inte inkluderat i ordervärdet. Beloppet för skatt och tull som ska betalas varierar beroende på land. 

Beställningar över ett visst belopp är berättigade till fri frakt, annars tillkommer en fraktavgift.

Om du har frågor angående din leverans, kontakta oss på info@skogakust.se

 

Region

Gräns för gratis frakt

Standard Fraktkostnad

Leveranstid (Arbetsdagar)

Sverige

1000 SEK

60 SEK

Upp till 5

EU

€150

€13

Upp till 10

Europa utanför EU

€200

Varierar beroende på land, från €17

Upp till 10  


Returer

För att returnera en vara, maila oss på info@skogakust.se för vidare instruktioner. Detta görs inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. Du som köpare betalar returfrakten.

Så fort din retur är mottagen och godkänd får du ett bekräftelsemail av oss. Vi bearbetar sedan återbetalningen inom 3–5 arbetsdagar. Varan du returnerar måste vara i samma skick som den levererades i: oanvänd, i originalförpackning och med etiketter intakta. Återbetalningen sker via samma betalningsmetod som du använde när du köpte produkten. När du utövar din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka det belopp som du betalat för varan, exklusive fraktkostnader. 

Obs: Om du returnerar föremål utanför EU måste du ha ett tullformulär. 

För byte returnerar du den vara som du önskar byta och lägger en ny beställning på den vara du önskar istället. Returnera varan enligt instruktionerna ovan och ange “byte” i mailet så får du en rabattkod för frakten på din nya vara.

Sign up and save!