< Vattentäta väskor för utomhusaktiviteter - Livet är bättre där ute – Skog Å Kust - Waterproof bags

Vattentäta väskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv

0

Din Varukorg är Tom

Om oss

vattentäta väskor säljs av entreprenörerna johan pettersson & Jonna svensson

I sju år har Skog Å Kust designat och producerat vattentäta funktionsväskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv.
Våra väskor är av hög kvalitet och har testats under tuffa förhållanden. Vi har ett brett utbud av väskor för att möta dina behov och hålla dina saker torra.
Skog Å Kust finns i Europa, USA, Kanada och Australien.
Du hittar oss här på webben eller i Lerum utanför Göteborg.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig
/ Johan & Jonna
info@skogakust.se

Skog Å Kust

Från de svenska orden som betyder "Skog, Å, Kust". På S.Å.K. producerar vi funktionella, hållbara produkter för friluftsentusiaster med fokus på allvädersskydd. Vårt mål är att designa och tillverka unika, användbara väskor som fortfarande är attraktiva nog för dagligt bruk.
Fokus på produktkvalitet och kundservice är viktigt för oss; för vad är en bra produkt utan folk som backar upp den? I andan av detta backas alla våra produkter upp av vår 100% nöjdhetsgaranti, och livstidsgaranti mot tillverkningsfel.
 Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar finns vi alltid här för dig!Vi tror på den enkla filosofin att lämna något bättre än du har hittat det. Med detta i åtanke förblir vi medvetna om att begränsa vår påverkan på miljön med de material vi använder och de produkter vi skapar. Vi har åtagit oss att göra produkter som är 100 % veganska. Inget vi tillverkar innehåller animaliska produkter, eller biprodukter och har aldrig någonsin testats på djur.
Vi letar alltid efter möjligheter att uppmuntra till en hälsosam och aktiv livsstil och vi hoppas att S.Å.K. produkterna kommer att inspirera dig och dina nära att ge er ut på egna utomhusäventyr!

 

Registrera dig och spara!