< Vattentäta väskor för utomhusaktiviteter - Livet är bättre där ute – Skog Å Kust - Waterproof bags

Vattentäta väskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv

0

Din Varukorg är Tom

Om oss

vattentäta väskor säljs av entreprenörerna johan pettersson & Jonna svensson

I sju år har Skog Å Kust designat och producerat vattentäta funktionsväskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv.
Våra väskor är av hög kvalitet och har testats under tuffa förhållanden. Vi har ett brett utbud av väskor för att möta dina behov och hålla dina saker torra.
Skog Å Kust finns i Europa, USA, Kanada och Australien.
Du hittar oss här på webben eller i Lerum utanför Göteborg.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig
/ Johan & Jonna
info@skogakust.se

Skog Å Kust

Från de svenska orden som betyder "Skog, Bäck, Kust," vid S.Å.K. vi producerar funktionella, hållbara produkter för friluftsentusiaster med fokus på allvädersskydd. Vårt mål är att designa och tillverka unika, utilitaristiska redskap som fortfarande är attraktiva nog för dagligt bruk.
En strikt uppmärksamhet på produktkvalitet och kundservice är i vår kärna; för vad är en bra produkt utan folk som backar upp den? I andan av detta backas alla våra produkter av vår 100% nöjdhetsgaranti, och livstidsgaranti mot tillverkningsfel - Love S.Å.K. eller pengarna tillbaka! Vi har ett av de bästa kundtjänstteamen ... någonsin. Allvarligt talat, om du har några frågor, kommentarer eller funderingar finns vi alltid här för dig.Vi prenumererar på den enkla filosofin att lämna något bättre än du hittat det. Med detta i åtanke förblir vi medvetna om att begränsa vår påverkan på miljön med de material vi använder och de produkter vi skapar. Vi har åtagit oss att göra produkter som är 100 % veganska. Inget vi tillverkar innehåller animaliska produkter, eller biprodukter, eller har någonsin testats på djur.
Lika mycket som vi älskar djur letar vi alltid efter möjligheter att stödja program som uppmuntrar en hälsosam och aktiv livsstil för våra tvåbenta bröder, och vi hoppas att S.Å.K. produkter kommer att inspirera dig och dina att ge dig ut på dina egna utomhusäventyr!

 

Registrera dig och spara!