< Leverans & Retur – Skog Å Kust - Waterproof bags

Vattentäta väskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv

0

Din Varukorg är Tom

Leverans & Retur

Leverans

Alla beställningar behandlas och skickas inom 1-3 arbetsdagar. Beställningar inom Sverige skickas med DHL. Internationella beställningar skickas med UPS och DHL. Leveranstider kan variera och beror på destinationen.

Moms ingår i priset på beställningar inom EU. Vid beställning från länder utanför EU måste du betala importskatt och tull enligt lokala bestämmelser i leveranslandet. Svensk moms ingår därför inte i ordervärdet. Hur mycket skatt och tull som ska betalas varierar beroende på land.

 

Beställningar över ett visst belopp är berättigade till fri frakt, annars tillkommer en fraktavgift.

Om du har frågor angående din försändelse, kontakta oss på info@skogakust.se

 

Område

Fri fraktgräns

Standard fraktkostnad

Leveranstid (vardagar)

Sverige

1000 kr

65 kr

Upp till 5

EU

2000kr

Från 180kr

Upp till 10

Resten av Europa

2000kr

Från 200kr

Upp till 10

 

Returer

För att returnera en vara, maila oss på info@skogakust.se för vidare instruktioner. Detta görs inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. Du som köpare betalar returfrakten.

Så fort din retur är mottagen och godkänd får du ett bekräftelsemail av oss. Vi bearbetar sedan återbetalningen inom 3–5 arbetsdagar. Varan du returnerar måste vara i samma skick som den levererades i: oanvänd, i originalförpackning och med etiketter intakta. Återbetalningen sker via samma betalningsmetod som du använde när du köpte produkten. När du utövar din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka det belopp som du betalat för varan, exklusive fraktkostnader. 

     

    Obs: Om du returnerar varor från länder utanför EU behöver du ett tullformulär.

     

    För byte returnerar du den vara som du önskar byta och lägger en ny beställning på den vara du önskar istället. Returnera varan enligt instruktionerna ovan och ange “byte” i mailet så får du en rabattkod för frakten på din nya vara.

    Registrera dig och spara!