< Kust innehåll – Skog Å Kust - Waterproof bags

Vattentäta väskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv

0

Din Varukorg är Tom

Kust innehåll

The Coast Collection: Strand-, båt- och snorklingsväskor

På Skog Å Kust producerar vi unikt enkla och mycket funktionella redskap som håller i alla väder. Vi är uppkallade efter de svenska orden som betyder "skog, vik, kust" eftersom äventyrare utomhus tar vår mångsidiga utrustning för att vandra i skogen, fiska i floden och snorkla i havet. Oavsett om du letar efter en väderbeständig portfölj eller en vattentät kajakväska , har vi produkterna du behöver var du än reser.

Vår Coast Collection innehåller produkter som tar dig till stranden och längre bort. Om du älskar att åka båt, surfa eller bara koppla av på stranden, kommer våra vattentäta torrväskor att passa din livsstil.

 

Har du en passion för snorkling?

Snorkling innebär att bära utrustning och värdesaker som du inte alltid kan lämna på stranden, så du behöver en smart designad torrväska. Här är några funktioner att tänka på:

 

Hur mycket utrustning kommer den att bära?

Beroende på hur mycket du bär och hur många personer du snorklar med, kanske du vill ha en medelstor väska, en stor väska eller flera små väskor.

 

Är väskan vattentät?

En snorkelväska måste vara vattentät, och helst kommer våta och torra föremål att vara i separata fack.

 

Är det bekvämt?

När du bär en tung väska till avlägsna snorklingsplatser, vill du inte att en tunn rem skär i dina axlar. Välj istället en väska med breda, vadderade axelband och extra ryggstöd. För kortare utflykter kan en lätt väska med lätt justerbar dragsko vara det bästa valet.

 

Hur hållbar är den?

En väska av låg kvalitet kommer lätt att punktera och lämnar din utrustning genomblöt. Leta efter en väska med material som är gjorda för att hålla och en solid konstruktion.

 

Vilken färg har väskan?

En färgglad väska är mycket lättare att hitta om du tappar den under vattnet, och den är lätt att hålla ett öga på om den lämnas på stranden en kort stund.

 

Skog Å Kust Coast Collection

Coast Collection är den rätta passformen för alla som älskar båtliv, snorkling, dykning, simning, segling, surfing eller någon strandaktivitet.

 

SnorkelSåk

Denna lätta 2-i-1-produkt har en nätpåse för att lufta dina våta föremål och en avtagbar, invändig vattentät torrpåse för att skydda kläder och annan torr utrustning. Innerväskan är till och med maskintvättbar. Den är perfekt för att snorkla eller hänga vid poolen.

 

SCUBASåk

Denna hopfällbara nätväska är lätt, rymlig och hållbar. SCUBASåk har en vattentät utvändig ficka, sidohandtag och en avtagbar, justerbar vadderad axelrem för att transportera tung utrustning.

 

ToteSåk

Denna sofistikerade vattentäta väska , gjord av TPU-belagd canvas och nylon, är en underbar strandväska. Förutom sitt rymliga huvudfack har den två praktiska externa fickor. ToteSåk kommer i neutral beige med korallrosa eller midnattsblå accenter. Den flyter till och med!

 

DuffelSåk

Denna vattentäta väska på 40 eller 60 liter har allt du behöver. Skyddande inre och yttre fickor håller dig organiserad. Rejäla handtag och en justerbar axelrem ger möjlighet att bära tunga laster. Ta DuffelSåken på en båt, på stranden eller till en lerig camping utan bekymmer.

 

GymSåk

GymSåk är en 2-i-1 torrpåse. Under en lång dag på stranden kan du förvara dina blöta handdukar och baddräkter i den avtagbara, vattentäta väskan och dina torra kläder i gymväskan med dragsko. Dessutom gör dess yttre ficka med dragkedja det enkelt att ta tag i din plånbok eller nycklar.

 

 DrySåk

Du kan slänga den här torrväskans nylonrem över din axel eller fästa den på din båt. Denna lätta, hållbara väska finns i storlekarna 10 och 20 liter och nio färger. Dess stänksäkra yttre ficka har reflekterande detaljer för synlighet på natten.

 

BackSåk

Denna 35-liters vattentäta ryggsäck har två säkra sätt att stänga, två fickor med dragkedja och reflekterande kant. Med ett bröstbensklämma, vadderat ryggstöd, vadderade remmar och praktiska D-ringar är den här väskan byggd för komfort.

 

LiteSåk

Denna ultralätta torrväska väger bara uns och kan vikas ner till bara några centimeter, så det är en fantastisk vattentät campingväska för Ultralight Backpacking. Olika storlekar rymmer 5, 10 eller 20 liter, och den kan säkert fästas på din båt, kajak eller kanot.

 

SandSåk

SandSåken fungerar som en vattentät torrväska eller som sandankare för båtar, surfbrädor, paddleboards med mera. Den har UTX-klämmor och D-ringar, och den är lätt att tömma med sin praktiska bottenrem. Denna bunt innehåller också ett flätat flytande rep, två 316 rostfria klämmor och en boj. Denna produkt är färgad i gult och grönt med hög synlighet.

HydroSåk vattenflaska

Denna hopfällbara vattenflaska rymmer 750 ml, men den väger mindre än 5,5 oz när den är tom och fälls platt för enkel förvaring. Den har en läckagesäker tätning men öppnas lätt med en knapptryckning. Om du behöver en varm eller kall dryck för en lång dag av äventyr, har denna mångsidiga vattenflaska dig täckt.

 

PWC Dock Lines / Bogserlinor

Kraftiga, PWC Dock Lines / Bogserlinor är saltvattenbeständiga och klassade upp till 2200 lbs (1000 kg). Dessa färgglada rep har styrkan att säkra en kajak eller en liten båt till kajen. Varje förpackning med dockningslinor kommer med två längder: 7' och 14'.

 

Bungee Dock Lines

Våra Bungee Dock Lines är också resistenta mot saltvatten och klassade upp till 2200 lbs (1000 kg). Varje förpackning kommer med två längder: 55” och 68”, som båda kan sträcka sig upp till 75 %. Dessa färgglada bryggor flyter också.

 

Är du intresserad av Coast Collection?

Vill du lära dig mer om Skog Å Kust Coast Collection? Vi svarar alltid gärna på dina frågor! Ring bara (833) 881-4400, skicka ett mail till info@skogakust.com eller kontakta oss online.

Läs mer...
Registrera dig och spara!