< Skogsinnehåll – Skog Å Kust - Waterproof bags

Vattentäta väskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv

0

Din Varukorg är Tom

Skogsinnehåll

The Forest Collection: Vattentäta vandrings- och campingväskor

 På Skog Å Kust är vårt mål att designa och tillverka unikt enkla och mycket funktionella redskap för friluftsentusiaster. Vårt företag är uppkallat efter de svenska orden som betyder "skog, bäck, kust." Vi valde detta namn eftersom våra vattentäta produkter är idealiska för alla miljöer och alla vädertyper. Oavsett om du behöver vattentäta kajakväskor för din campingresa eller en hopfällbar, mesh SCUBASåk för ett havsäventyr, är våra vattentäta väskor idealiska för alla som älskar att resa jorden runt.

Vår Forest Collection presenterar våra bästa föremål för fjäll och skog. Dessa campingryggsäckar och tillbehör passar bra för alla som reser i eller utanför den urbana djungeln.

 

Planerar du din nästa vandring eller camping?

Oavsett om du planerar en dagsutflykt eller en månader lång vandring på Appalachian Trail, behöver du en väska som du kan lita på. Här är några faktorer att tänka på när du letar efter en bra campingryggsäck:

 

Vattentäta material

När du är ute på leden bör ett duggregn inte sakta ner ditt steg eller förstöra din utrustning. Det är därför vi gör våra produkter helt väderbeständiga. Du bör kunna hälla en kopp vatten över vilket pålitligt campingpaket som helst utan att insidan blir blöt, och materialet bör torka tillräckligt snabbt för att undvika unken.

 

Rätt storlek

Hur mycket kommer du att ta och hur mycket kommer du att lämna bakom dig? Storleken på din ryggsäck beror på längden på din resa, de aktiviteter du har planerat och vädret du förväntar dig. Din resa kan behöva en robust 60-liters DuffelSåk eller en petite 5-liters LiteSåk.

 

Generös stoppning

Vadderade remmar fördelar vikten jämnare över din kropp för att lätta på trycket på dina axlar och orsaka mindre belastning på nedre delen av ryggen. Vår BackSåk har en vadderad rygg och vadderade, justerbara axelband för att säkerställa din komfort.

 

Externa tillbehör och förvaring av vattenflaskor

En fantastisk väska har öglor, D-ringar eller bungees som gör att du kan fästa extra utrustning på din väska. Dessa extra tillbehör är också användbara för att bära vattenflaskor. En annan användbar funktion är kompressionsremmar, som låter dig knäppa ner din packning mindre när den inte är full.

 

Extra fack för enkel åtkomst och organisation

Du vill inte packa upp hela väskan varje gång du behöver ta ditt körkort eller en tuggummi. Det är därför en bra campingryggsäck har fickor där du kan förvara viktiga föremål för enkel åtkomst. Ytterligare vattentäta fack, som den avtagbara innertorrväskan i vår GymSåk, är också bra för att hålla våta och torra föremål åtskilda.

 

Skog Å Kust Skogssamling

Vår skogskollektion omfattar en mängd olika väskor och accessoarer som tar dig över floden, uppför berget och in i skogen.

 

BackSåk

Denna 35-liters vattentäta ryggsäck har reflekterande detaljer, vadderat ryggstöd, vadderade justerbara remmar, en skyddande innerficka och en stänksäker ytterficka. Den här mångsidiga väskan väger endast 2,4 kg när den är tom och är perfekt för att vandra uppför ett berg eller bli genomblöt när du paddlar kajak under en helgcampingtur.

 

HydroSåk vattenflaska

Denna vattenflaska rymmer upp till 26 oz men väger mindre än 5,5 oz när den är tom, passar i vanliga mugghållare och fälls ihop för enkel förvaring, så att du kan hålla dig hydrerad var du än går. Du öppnar HydroSåk utan ansträngning med bara en hand, och den kan säkert gå i diskmaskinen, frysen eller mikrovågsugnen.

 

LiteSåk

Detta är en ultralätt torrpåse - som bara väger 3 oz även vid sin 20-liters storlek (vi erbjuder även 5 och 10-liters påsar). Med sitt fäste klämma, lätta hopfällbarhet och säkra tätning är LiteSåk idealisk för ultralätt backpacking, mountainbike eller forsränning. Det går till och med att tvättas i maskin.

 

DrySåk

Denna premium vattentäta torrväska är lätt och böjlig men ändå robust. Dess stänksäkra ytterficka med reflekterande detaljer gör det enkelt att komma åt små väsentligheter som din plånbok och nycklar. Detta är den perfekta väskan för att röra sig nerför en flod eller fiska i en sjö.

 

DuffelSåk

Denna vattentäta kappsäck är lätt att bära på grund av sina två robusta handtag och justerbara axelrem - båda med vadderad vaddering för att undvika smärtsamma skav. Den har en innerficka för att hålla elektroniken säker, samt en stänksäker yttre ficka för att hålla andra små värdesaker. I storlekarna 40 eller 60 liter kan denna robusta kappsäck bära tunga redskap till din båt, campingplats eller arbetsplats.

 

GymSåk

Denna 2-i-1 gymväska med dragsko inkluderar en avtagbar invändig vattentät väska för att förvara gymkläder eller skydda dina värdesaker. Den har en praktisk extern ficka med dragkedja, och dess reflekterande logotyp gör det enkelt för bilister att upptäcka dig efter ett lyft sent på kvällen.

 

BriefSåk

Denna vattentäta portfölj eller budväska är ett säkert sätt att bära din bärbara dator eller dina läroböcker under en regnig pendling. Dess avtagbara organisatör ger vadderade fack för dina värdesaker som skyddar dem från stötar och skador. Den har tre dragkedjeförsedda, stänksäkra ytterfickor med reflekterande kant. Du kan bära BriefSåk med sitt ergonomiska handtag, justerbara axelrem eller robusta bagagerem.

 

ToteSåk

Denna snygga tygväska kommer i neutral beige med accenter i antingen korallrosa eller midnattsblått. Huvudfacket är 100 % vattentätt, med TPU-belagd canvas och nylonmaterial och en lufttät dragkedja. Den flyter till och med! ToteSåk inkluderar även interna och externa förvaringsfickor, och det är en elegant vattentät strandväska .

 

Vill du veta mer?

Om du har några frågor om Skog Å Kusts skogssamling, ring oss på (833) 881-4400, skicka ett mail till info@skogakust.com eller kontakta oss online.

Läs mer...
Registrera dig och spara!