< Hemsida – Skog Å Kust - Waterproof bags

Vattentäta väskor för ett aktivt och hållbart friluftsliv

0

Din Varukorg är Tom

Hemsida

Det # 1 Outdoor Waterproof Travel Gear Company

 Älskar du att resa? På Skog Å Kust producerar vi produkter för friluftsentusiaster som är lika fina som hållbara. Vårt företag är uppkallat efter de svenska orden som betyder "Skog, Å, Kust", och vi strävar efter att tillhandahålla den bästa utomhus utrustningen som tar dig från toppen av ett berg till djupt under havet - oavsett väder.

 

Vårt team

Reslust driver Skog Å Kust-teamet. Våra anställda brinner för friluftsliv och vi tillverkar den högkvalitativa allvädersutrustningen som vi själva vill använda. Oavsett om våra team-medlemmar pendlar till jobbet med båt eller reser världen runt med en kamera i handen, håller vårt företags vattentäta äventyrsväskor deras utrustning skyddad.

 

Våra värderingar

Säkerställa kvalitet

På Skog Å Kust är vi experterna på vattentät friluftsutrustning. Vårt team bygger varje produkt från grunden och vi överväger ständigt vilken ny utrustning som passar behoven hos friluftsentusiaster. Vi ser också ofta om och förbättrar våra etablerade produkter. Baserat på feedback från våra kunder kan vi lägga till en ny funktion till en beprövad favorit eller introducera innovativa material.

Våra produkter backas upp av vår 100 % nöjdhetsgaranti. Om du inte älskar din S.Å.K. produkten, då kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar efter leverans för att få full återbetalning. Alla Skog Å Kust-produkter kommer även med livstidsgaranti mot tillverkningsfel.

 

Ta hand om vår värld

Vi vill lämna jorden till en bättre plats än vi hittade den. Det är därför vi medvetet begränsar vår miljöpåverkan genom att använda rätt material och skapa miljövänliga produkter.

Alla våra produkter, från våra hopfällbara vattenflaskor till våra vattentäta båtväskor , är 100 % veganska. Ingen av våra varor innehåller animaliska produkter eller biprodukter, och vi testar inte på djur.

 

Ta hand om våra grannar

Vi anser att alla ska ha möjlighet att leva en hälsosam, aktiv livsstil. Det är därför vi skapade Skog Å Kust: För att inspirera dig att resa och utforska världen.

Det är också därför vi under 2017 lanserade en speciell "första hjälpen" röd upplaga av vår populära DrySåk, där 100 % av vinsten donerades till organisationer som hjälper offren för orkanerna Harvey och Irma. Det här är bara ett litet sätt som vi kunde ge tillbaka till samhället.

 

Unikt enkel och mycket funktionell utrustning för land, luft och sjö

Skog Å Kust har utrustningen som passar din rese- och äventyrsfyllda livsstil. Våra produkter tar dig från regnskogen till den urbana djungeln och från floden till havet. När du vandrar runt i världen kommer du att veta att dina ägodelar är säkra från en oväntad regnstorm, ett stänk av lera eller en häftig havsvåg.

Läs om några av våra mest populära produkter för att ta reda på vilka av våra S.Å.K. produkter är det rätta valet för dina senaste resplaner.

 

För din nästa campingresa, prova: The BackSåk

BackSåk är det perfekta valet om du letar efter en vattentät campingryggsäck . Denna ryggsäck vann Well Traveled Miles bästa vattentäta ryggsäck 2017 och 2018 för sin stora storlek (35 liter), vadderade stöd och ultratåliga konstruktion.

 

För din nästa vandring, prova: HydroSåk vattenflaska

Denna hopfällbara vattenflaska på 26 oz. är gjord av medicinskt silikon, som inte har någon smak eller lukt som späder ut ditt vatten. Locket är läcksäkert och lättöppnat, med bred mun. Med ett temperaturområde från -40 till 250 grader Fahrenheit, kan denna hållbara flaska gå från mikrovågsugn till frysen, och är till och med diskmaskinsäker.

 

För ditt nästa dyk, prova: SCUBASåken

Denna hopfällbara nätpåse väger bara 1,85 lbs, men dess kraftiga mesh valdes för hållbarhet. Denna väska har en 420D vattentät nylon TPU yttre ficka för att skydda din telefon, nycklar och kläder från skador. Den innehåller både handtag och en avtagbar axelrem för tyngre belastningar.

 

För din pendling, prova: The BriefSåk

Den här väderbeständiga väskan förseglas tätt när du rullar ner den tre gånger och knäpper till dess robusta klämmor. Den kommer i kraftig 500-denier PVC med svetsade sömmar, så att dina värdesaker förblir säkra och torra i skyfall, i en vinterstorm eller på en sandstrand. Denna väska har också en stänksäker ytterficka som ger enkel åtkomst till dina måsten och en avtagbar, vadderade separator för dina tillhörigheter. BriefSåk finns i storlekarna 15 och 17 tum.

 

Några av våra enastående funktioner

Unik estetik

Majoriteten av Skog Å Kusts produkter finns i flera färger för att passa dina behov och stil. Från ett blockigt kamouflage till en glad bärrosa, vi har ett alternativ för varje personlighet.

 

Reflekterande egenskaper

Den reflekterande klädseln, logotypen eller andra aspekter av många av våra produkter kommer att hålla dig väl synlig under nattens användning och göra din väska lättare att upptäcka om den ramlar in i bladverket eller går överbord.

 

Svetsade sömmar

När du är ute på floden behöver du att din väska håller sig torr medan du paddlar kajak för att skydda dina värdesaker från vattnet. Oavsett hur högteknologiskt materialet är, är det verkliga testet av en vattentät väska dess sömmar. De svetsade sömmarna på Skog Å Kust-redskap, som vår DrySåk, håller emot vatten, sand, lera och snö.

 

Stänksäkra ytterfickor

Dessa skyddsfickor är ett bra ställe att förvara dina nycklar, ID och andra småsaker som du kanske snabbt vill ta ut utan att utsätta alla dina andra tillhörigheter för väder och vind.

 

Vill du lära dig mer?

Om du har några frågor om Skog Å Kust och vår utomhusreseutrustning, kontakta oss via e-post på info@skogakust.com eller skicka ett meddelande till oss via vår kontaktsida online .

Läs mer...
Registrera dig och spara!